Cat's claw capsules

Cat’s Claw, wat doet het voor het lichaam?

Wat is Cat’s Claw? Cat’s Claw, ofwel kattenklauw, is een product dat bekend staat als weerstand verhogend. Cat’s Claw is een natuurlijk middel dat de witte bloedcellen stimuleert. Aangeraden wordt om Cat’s Claw iedere dag in te nemen. Omdat het puur natuur is kan dit zonder problemen.

Er zijn verschillende varianten en u kunt Cat’s Claw goed samen met vitamine C en D innemen, dan werkt het product nog beter bij mensen met beschadigingen aan de longen. Na drie maanden kunt u verbetering zien in de luchtwegen.

Cat's Claw tabletten ondersteunen het afweersysteem. Bij kortdurend gebruik wordt meestal een hoge dosis gebruikt. Dit product heeft dan als voornaamste werkingsgebied de longen, de blaas, het maagdarmkanaal, de keel, de neus en de oren. Bij langdurig gebruik (maanden) wordt een lagere dosis toegepast.

Cat's claw capsules

Cat’s Claw, wat doet het voor het lichaam?

Wat is Cat’s Claw? Cat&... Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
 1. Seuren Nutrients Kattenklauw 50mg Extract 100 capsules
  Bij 2 stuks € 17,80 p. st.
  Bij 3 stuks € 17,40 p. st.
 2. Seuren Nutrients Cat's claw 50 mg Extract 200 capsules
  Bij 2 stuks € 33,10 p. st.
  Bij 3 stuks € 32,30 p. st.
 3. Puritan's Pride Cat's Claw 500 mg 100 capsules 1841
  Bij 2 stuks € 19,00 p. st.
  Bij 3 stuks € 18,40 p. st.
 4. Seuren Nutrients Long Schoon Cat's Claw + Vit C + Vit D3 100 capsules
  Bij 2 stuks € 17,80 p. st.
  Bij 3 stuks € 17,40 p. st.
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina

Cat’s Claw, waar komt het vandaan?

Cat’s Claw is een plant die in Zuid-Amerika tegen de bomen in het regenwoud omhoog kruipt. De doorns aan de bladeren doen aan de klauwen van een kat denken, vandaar de naam Cat’s Claw. De struik groeit in de tropische gebieden van Zuid- en Midden-Amerika en kan 35 meter hoog worden. Cat’s Claw is in Europa bekend als een inheems Peruaans wondermiddel. Er zijn stammen die Cat’s Claw gebruiken om de urinewegen te behandelen. In Europa wordt het vooral gebruikt vanwege zijn antioxiderende eigenschappen om het immuunsysteem op te bouwen en helpt het kraakbeen in de gewrichten te beschermen.

Cat’s Claw en hun werking in de rest van het lichaam

Er is een wetenschapper die het kruid ook wel de natuurlijke ontstopper noemt. Cat’s Claw heeft een opmerkelijk vermogen om het gehele darmkanaal te reinigen.

Cat’s Claw bij Seuren Health

Koop Cat’s Claw alleen bij een winkel die u vertrouwd. Onze eigen productlijn is geproduceerd onder strenge controle en wordt permanent geoptimaliseerd. Heeft u nog vragen over de producten van Seuren Health? Neem dan contact op met onze klantenservice. We zijn te bereiken via: +31 (0)77 354 50 48

Of schrijf ons een email: [email protected]