Devil's claw tabletten

Devil’s Claw, waarom wordt dit ook wel als wondermiddel gezien?

Devil’s Claw, ook wel duivelsklauw genoemd, wordt al geruime tijd als wondermiddel gezien. De wortel van de plant heeft een hoge concentratie van de stof harpagoside. Het ondersteund de mobiliteit van de gewrichten. Devil’s Claw wordt dan ook vaak gebruikt om de soepelheid van de gewrichten te behandelen. Wij van Seuren Nutrients hebben dit product ook in ons assortiment opgenomen.

Devil's claw tabletten

Devil’s Claw, waarom wordt dit ook wel als wondermiddel gezien?

Devil&... Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
 1. Seuren Nutrients Devil's Claw / Duivelsklauw 510 mg 100 Capsules
  Bij 2 stuks € 22,80 p. st.
  Bij 3 stuks € 21,40 p. st.
 2. Seuren Nutrients Devil's Claw / Duivelsklauw 510 mg 200 Capsules
  Bij 2 stuks € 42,20 p. st.
  Bij 3 stuks € 39,70 p. st.
 3. Harpago Gelei (Devil's claw) 150 ml
  Bij 2 stuks € 13,75 p. st.
  Bij 3 stuks € 13,50 p. st.
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina

Devil’s Claw, populair in de kruidengeneeskunde

De plant is afkomstig uit Zuid-Afrika en heeft zijn naam te danken aan de vruchten die zijn bedekt met een groot aantal haken. De plant groeit in de Kalahariwoestijn in Zuid-Afrika, Zambia, Angola, Botswana, Canada, Alaska en Namibië. Tegenwoordig is Devil’s Claw populair in de kruidengeneeskunde. Devil’s Claw heeft een positieve invloed op de spijsvertering en het wordt gebruikt voor het reinigen van het lichaam van afval en heeft een ontzurende werking.

Devil’s Claw en zijn werking

De plant Devil’s Claw werd lang geleden ontdekt vanwege zijn geneeskrachtige wortel. De wortels bevatten verschillende stoffen die vocht doen afdrijven. Het werkt daarnaast ontkrampend, ontzurend en beschermt het kraakbeen.

Duivelsklauw kan gebruikt worden om de spijsvertering te stimuleren. Het lichaam tolereert Devil’s Claw beter dan een synthetische pijnstiller door de ontzurende werking.

Koop Devil’s Claw alleen bij een winkel die u vertrouwd. Onze eigen productlijn is geproduceerd onder strenge controle en wordt permanent geoptimaliseerd. Heeft u nog vragen over de producten van Seuren Health? Neem dan contact op met onze klantenservice. We zijn te bereiken via: +31 (0)77 354 50 48

Of schrijf ons een email: [email protected]