Calcium tabletten

Het lichaam bevat meer calcium (kalk) dan enig ander mineraal. Calcium is nodig voor de instandhouding van normale botten. Vrijwel alle calcium in het lichaam (1000 tot 1500 g) komt voor in de botten en de tanden. 20 procent van de hoeveelheid Calcium in het lichaam van een volwassene wordt jaarlijks geabsorbeerd en vervangen (er vormen zich nieuwe botcellen wanneer de oude afsterven).

U kunt calcium tabletten makkelijk en snel bij ons bestellen. Daarbij kunt u ook nog voordeel behalen als u meer als 1 product bestelt. Door onze staffelkorting op Calcium. De staffelkorting kan oplopen tot wel 40% korting. Als u ook voor een bepaalde tijd bestelt, dan heeft u ook nog het product de volgende dag in huis. Of bekijk onze Schussler Zouten waarbij u ook calciumtabletten zult aantreffen.

25 artikel(en)

per pagina

25 artikel(en)

per pagina

Gebruik van calciumtabletten

Calcium is van belang voor de samenstelling van de botten. Calcium ondersteunt de botten, Calcium Speelt een rol bij de stofwisseling van ijzer in het lichaam. Calcium is goed voor de kalkhuishouding.

Inname van Calcium Tabletten

Calcium en fosfor moeten in een verhouding van 2:1 in het lichaam aanwezig zijn. Calcium kan alleen worden geabsorbeerd wanneer er Voldoende vitamine D in het lichaam aanwezig is. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor volwassenen bedraagt 800 tot 1200 mg.