Over Seuren Health

Seuren historie

Drogisterij Seuren was sinds 1977 gevestigd aan de Vleesstraat in Venlo en is sinds 1983 gevestigd aan het Mgr. Nolensplein 38 te Venlo. Het begon als 'cadeauwinkeltje met wat cosmetica' en een grote dropbar op een oppervlakte van 60m2. Maar al snel werd de oppervlakte verdubbeld naar 120m2 en kwam er een parfumerie- en geneesmiddelenafdeling bij. Ook daar bleef het niet bij, de zaak groeide nog steeds wat betreft assortiment en oppervlakte; nu zelfs 240m2 groot.

In 2006 zijn wij begonnen met de webwinkel die in 2011 een metamorfosen heeft gekregen. De webwinkel was eerst gemaakt voor de vitamins en minralen te verkopen maar later groeide het uit naar een groter asortiment, zoals Vitamines, parfum, cosmetic, smurfen, en Schleich dieren.

Assortiment Seuren

Het assortiment van Seuren bestaat uit een geneesmiddelenafdeling met een groot assortiment aan natuurlijke geneesmiddelen, homeopathie, phytotherapie, afslankproducten, body-buildingsproducten, gewrichtsproducten, natuurlijke huidverzorgingsproducten etc.

Seuren vitamine

De laatste jaren heeft Seuren zich toegelegd op onze vitamine-afdeling, die wat het assortiment betreft, als een van de grootste van Nederland kan worden genoemd. Seuren heeft onder eigen naam een groot assortiment aan vitamines:

 • Seuren Ayurveda
 • Seuren Nutrients

Dan bestaat Onze vitamin-afdeling, nog uit ander voedingsupplamenten merken zoals.

 • Schussler
 • Solger
 • AOV
 • Orthica
 • Puritan's Pride

Dit laaste merk (Puritan's Pride) is de grooste Voedingsupplamenten merk ter wereld. Wij hebben van dit merk een rechtstrekse verbinding naar ons bedrijf. Hierdoor heeft u goede voedingsupplamenten voor niet al te dure prijs.

Al deze groepen zijn onderverdeeld in vitamines, mineralen, aminozuren, kruiden, gewrichtsproducten, producten bij overgangsproblemen, prostaatklachten, leerproblemen etc.

Dan heben wij ook nog homeopathiese producten van de merken.

 • A vogel
 • VSM
 • Steigerwal
 • Heel

Smurfen

Smurfen verkopen wij reeds 28 jaar. Dit is ontstaan door hobby en uitgegroeid tot een van de grootste smurfenzaken van de hele wereld. Wij verkopen dan ook al jaren aan verzamelaars in Nederland maar ook verspreid over de gehele wereld.

Parfumerie-afdeling

Op onze parfumerie-afdeling verkopen wij een groot assortiment parfums van klassieke geuren als: Chanel, Gucci, Givenchy, Rochas, Balmain, Valentino, Escade etc., tot alle moderne merken als: Lacoste, Boss, Calvin Klein, Kenzo, Mexx, Bruno Bananni, Giorgio Beverly Hills,Yves Saint Laurent, Trussardi, Aigner etc. De prijzen zijn zeer goed omdat wij op alle parfums 10% tot 30% korting geven!!

Op onze parfumerie-afdeling hebben wij ook enkele cosmeticamerken zoals de huidverzorgingslijn van Clarins. Deze serie is gebaseerd op natuurlijke grondstoffen en is zeer uitgebreid. Voor ieder huidtype een aparte serie en tevens een zeer goede lichaamsverzorgingslijn. De "Marbert" huidverzorgingslijn is pas geheel vernieuwd en gemoderniseerd; zij hebben zeer uitgebreide en kwalitatief goede producten voor de rijpere huid maar tevens ook voor de zeer jonge huid zoals bijvoorbeeld voor pubers waarvoor de Pura Cut lijn speciaal is samengesteld die zeer effectief werkt tegen jeugdpuistjes. De Lancaster huidverzorgingslijn is geheel op natuurlijke basis samengesteld; zij is zeer uitgebreid en ook zeer gunstig in prijs.

Ons team staat u graag te woord om u deskundig te adviseren!

Seuren Health BV
Monseigneur Nolensplein 38
5911 GG Venlo
Tel: 0031-773545048
Fax: 0031-773525678
Email: info@seurenhealth.com
IBAN: NL96INGB0006550448
BIC: INGBNL2A

Tijdens de openingstijden kunt u ons ook persoonlijk benaderen.

Maandag Van 11.00 tot 17.30 uur
Dinsdag Van 9.00 tot 17.30 uur
Woensdag Van 9.00 tot 17.30 uur
Donderdag Van 9.00 tot 17.30 uur
Vrijdag Van 9.30 tot 17.30 uur
Zaterdag Van 8.30 tot 16.30 uur
Zondag Gesloten (de eerste 2 zondagen in de maand geopend)

Voor informatie over onze Koopzondagen of afwijkende openingstijden tijdens feestdagen, klikt u hier.