Vitamines

Onmisbare voedingsstoffen

Vitaminen zijn voedingsstoffen die van nature in kleine hoeveelheden in onze voeding voorkomen. Er zijn verschillende vitaminen die ons lichaam niet voldoende, of zelfs helemaal niet zelf kan aanmaken, daarom worden ze ook wel essentiële, oftewel onmisbare, voedingsstoffen genoemd. Vitaminen zijn belangrijk voor een goede gezondheid, ze zorgen er onder andere voor dat het lichaam goed functioneert, herstelt en groeit.

Verschillende soorten vitaminen

Er bestaan 2 verschillende soorten vitaminen, vitaminen die oplosbaar zijn in vet en vitaminen die oplosbaar zijn in water. De 4 vet oplosbare vitaminen worden vooral gevonden in voeding die vet bevat zoals vlees, vis, noten en zuivelproducten. Vitamine A, Vitamine D, Vitamine E en Vitamine K zijn de vet oplosbare vitamines. De 9 wateroplosbare vitaminen; Vitamine C, Thiamine (Vitamine B1), Riboflavine (Vitamine B2), Niacine (Vitamine B3), Pantotheenzuur (Vitamine B5), Vitamine B6, Biotine (Vitamine B8), Foliumzuur (Vitamine B11) en Vitamine B12 komen voor in groente, fruit, brood en volkorenproducten, noten en peulvruchten.

Toevoer van voldoende vitaminen is essentieel voor onze spijsvertering, zenuwen, ons gezichtsvermogen en immuunsysteem, ze helpen het lichaam ziekten te voorkomen. Vaak lukt het ons niet om dagelijks alle nodige vitaminen binnen te krijgen. Met behulp van een voedingssupplement kan dit tekort aangevuld worden.

Artikelen 1 tot 32 van 130 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 32 van 130 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vitaminen bij Seuren Health

De laatste jaren heeft Seuren Health zich gefocust op de vitamine-afdeling, die wat het assortiment betreft, een van de grootste van Nederland kan worden genoemd. Hier zijn we dan ook zeer trots op! Op deze pagina vindt u alle hoog gedoseerde vitaminen, mineralen en antioxidanten die we in ons assortiment hebben. Bestelt u voor 16:00 uw vitaminen bij Seuren Health, ontvangt u de producten de volgende dag. 

Multivitaminen

Naast enkelvoudige vitaminen zijn er ook voedingssupplementen die bestaan uit meerdere vitaminen, dit noemt men multivitaminen. Met een multivitaminen-supplement kunnen daardoor meerdere vitaminen tegelijkertijd aangevuld worden. Hierdoor gaat u zich fitter en energieker voelen, het is een goede aanvulling op uw dagelijkse voeding. Er zijn factoren, waaronder medicijngebruik, die invloed hebben op de stofwisseling, waardoor aanvulling met voedingssupplementen gewenst is. Vraag in dit geval een passend advies. In het assortiment van Seuren Health vind u meerdere multivitaminen-supplementen, waaronder Super Multi Compleet van onze eigen vitaminen lijn, Seuren Nutriënts. Super Multi Compleet naast alle 13 hierboven genoemde vitaminen ook mineralen en sporenelementen. Multivitaminen zijn het hele jaar door een goede aanvulling op uw voeding.

Ons assortiment

Op onze website vind u voedingssupplementen van verschillende merken. Naast onze eigen hoogwaardige lijn voedingssupplementen, Seuren Nutriënts, bieden wij onder andere voedingssupplementen aan van Puritans Pride en de Schüsslerzouten van Pflüger. Puritan’s Pride is het grootste merk voedingssupplementen ter wereld en is gevestigd in de Verenigde Staten. Een rechtstreekse verbinding met Puritan´s Pride zorgt ervoor dat Seuren Health ook deze voedingssupplementen voor een goede prijs kan aanbieden.

Vitaminen van Seuren Health

Koop uw vitaminen alleen bij een winkel die u vertrouwt. Onze eigen lijn voedingssupplementen wordt geproduceerd onder strenge controle en permanent geoptimaliseerd. Het bijzondere aan onze eigen productlijn is dat we hoogwaardige en hoog gedoseerde vitamines produceren die uw immuunsysteem optimaal kunnen ondersteunen. Daarnaast werken we alleen met zelf zorgvuldig uitgekozen producenten samen.

Abonneert u zich nu op onze nieuwsbrief over vitaminen, wordt u over onze aanbiedingen op de hoogte gehouden. Dit is heel makkelijk: vult u uw email adres in op ons formulier onder aan deze pagina. Heeft u nog vragen over de vitaminen van Seuren Health? Neem dan contact op met onze klantenservice. We zijn te bereiken via: +31 (0)77 354 50 48 of per email: info@seuren.com