Geschiedenis


Over Seuren Health

Seuren historie
Drogisterij Parfumerie Seuren, eerst gevestigd aan de Vleesstraat in Venlo en sinds 1983 gevestigd aan het Mgr. Nolensplein 38 te Venlo begon als 'cadeauwinkeltje met wat cosmetica' en een grote drop bar op een oppervlakte van 60m2. Maar al snel werd de oppervlakte verdubbeld naar 120m2 en kwam er een parfumerie- en geneesmiddelenafdeling bij. Ook daar bleef het niet bij, de zaak groeide nog steeds wat betreft assortiment en oppervlakte; nu zelfs 240m2 groot.

In 2006 zijn we begonnen met de webwinkel die in 2011 een metamorfose heeft gekregen. De webwinkel richtte zich eerst op de verkoop van vitamines en mineralen. Later werden daar parfum, cosmetica, doucheproducten, geneesmiddelen, smurfen en andere Schleich dieren aan toegevoegd.

Assortiment Seuren
Het assortiment van Seuren bestaat uit een geneesmiddelenafdeling met een groot assortiment aan natuurlijke geneesmiddelen, homeopathie, fytotherapie, afslankproducten, body-buildingsproducten, gewrichtsproducten, natuurlijke huidverzorgingsproducten etc.

Seuren vitamine
De laatste jaren heeft Seuren zich toegelegd op vitamines die wat het assortiment betreft, als een van de grootste van Nederland kan worden genoemd. Seuren heeft onder eigen naam een groot assortiment aan vitamines:
 Seuren Ayurveda
 Seuren Nutrients

Dan bestaat onze vitamine afdeling nog uit andere voedingssupplementen merken zoals:
 Schussler
 Puritan's Pride

Dit laatste merk, Puritan’s Pride, is het grootste voedingssupplementen merk ter wereld. We hebben met dit merk een rechtstreekse verbinding naar ons bedrijf. Hierdoor bieden we goede voedingssupplementen voor een niet al te hoge prijs aan.

Al deze groepen zijn onderverdeeld in vitamines, mineralen, aminozuren, kruiden, gewrichtsproducten, producten bij overgangsproblemen, prostaatklachten, leerproblemen etc.

Daarnaast hebben we ook nog homeopathische producten van de merken:
 A. Vogel
 VSM

Smurfen
Smurfen verkopen wij al tientallen jaren. Dit is ontstaan vanuit een hobby en uitgegroeid tot een van de grootste smurfenzaken van de hele wereld. Wij verkopen aan verzamelaars in Nederland maar ook verspreid over de gehele wereld.

Parfumerie-afdeling
Op onze parfumerie afdeling verkopen wij een groot assortiment parfums van klassieke geuren zoals Gucci, Yves Saint Laurent, Armani en Angel, tot alle moderne merken zoals: Boss, Calvin Klein, Chloe, Marc Jacobs en Paco Rabanne. De prijzen zijn zeer goed omdat wij op alle parfums 10% tot 30% korting geven!

Op onze parfumerie afdeling bieden we ook enkele cosmeticamerken zoals de huidverzorgingslijn van Clarins aan. Deze serie is gebaseerd op natuurlijke grondstoffen en is zeer uitgebreid. Voor ieder huidtype is er een aparte serie en tevens een zeer goede lichaamsverzorgingslijn. We hebben ook de producten van Lancaster in ons assortiment opgenomen, deze producten zijn geheel op natuurlijke basis samengesteld; zij is zeer uitgebreid en ook zeer gunstig in prijs.

Ons team staat u graag te woord om u deskundig te adviseren.

Seuren Health BV
Monseigneur Nolensplein 38
5911 GG Venlo
Tel: 0031-773545048
Email: [email protected]
IBAN: NL96INGB0006550448
BIC: INGBNL2A

Tijdens de openingstijden kunt u ons ook persoonlijk benaderen.

Maandag 11.00 tot 17.30 uur
Dinsdag 9.00 tot 17.30 uur
Woensdag 9.00 tot 17.30 uur
Donderdag 9.00 tot 17.30 uur
Vrijdag 9.30 tot 17.30 uur
Zaterdag 8.30 tot 16.30 uur
Zondag De eerste 3 zondagen in de maand geopend

Voor informatie over onze Koopzondagen of afwijkende openingstijden tijdens feestdagen, klikt u hier.

 

WAAROM BESTELLEN BIJ SEURENHEALTH.NL

Gratis versturen vanaf €75

* Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende dag thuis geleverd
* Alle bestellingen zijn te volgen via Track & Trace

Wij versturen uw pakket met DHL

Verstuur opties:
* Levering tussen 9:00 tot 18:00 uur
* Levering tussen 18:00 tot 21:00 uur
* Levering DHL parcelshop

Garantie en Security

* Onze shop is SSH gecertificeerd. Hierdoor kunt u veilig bij ons betalen
* U heeft bij ons ook kopersbescherming via Trusted shops