ANTI MUGGEN- EN INSECTENBETEN - SEURENHEALTH

Een goed anti-insecten product is tegenwoordig bijna onmisbaar. Op een warme zomeravond lekker buiten zitten, genietend van het lekkere weer en dan wordt u geprikt, met het gevolg dat u de hele avond jeuk heeft en aan het krabben bent. Of u gaat lekker naar bed, valt bijna in slaap en plots hoort u het gezoem van een mug. Iedereen kent deze irritaties wel. Seuren Health biedt een ruim assortiment aan voor anti muggen- en insectenbeten. Zo bieden we ook producten aan met Deet. Deet is een stof die de geursensoren van de muggen in de war brengt. Deet is in verschillende vormen verkrijgbaar.

ANTI MUGGEN- EN INSECTENBETEN - SEURENHEALTH

Een goed anti-insecten product is tegenwoordig bijna o... Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina

ANTI MUGGEN- EN INSECTENBETEN – SEURENHEALTH

Als u op reis gaat is het belangrijk dat urvoor zorgt dat u een goede bescherming heeft tegen insecten en teken. Een insecten- of tekenbeet kan niet alleen vervelend zijn maar ook gevaarlijk!

Veel ziektes die worden opgelopen worden tijdens een reis, worden verspreid door insecten zoals muggen. Malaria, gele koorts en knokkelkoorts (denque) kan veroorzaakt worden door een insectenbeet. De ziekte van Lyme kun je oplopen door een tekenbeet. Geen leuke souvenirs! Bescherm uzelf en uw gezin tegen insecten- en tekenbeten door vervelende en bedreigende ziekten te voorkomen met goede voorzorgsmaatregelen.

Muggen kiezen hun slachtoffers uit door meerdere factoren:

- Muggen worden aangetrokken door 2 factoren octenol en CO2. Deze factoren komen voor in onze adem en in kaarsen of vuur. Aantrekkelijk voor muggen.

- Muggen worden ook aangetrokken door lactaatzuur. Dit wordt getransporteerd via ons zweet omdat het een afvalstof is. Tijdens het zweten creëert u dus deze aantrekkingsfactor.

- Muggen kunnen lichaamswarmte detecteren via hun sensoren, en wanneer muggen zich vlakbij het lichaam bevinden, kunnen ze onze aders opsporen.

- Muggen kweken in water, daardoor worden ze hier steeds door aangetrokken, zelfs bij kleine hoeveelheden. Zowel adem, zweet als vocht op de huid trekt muggen aan.

- Muggen nemen snel veranderingen in licht rondom objecten waar, en kunnen zo makkelijk slachtoffers in beweging opsporen.

- Donkere kleuren staan erom bekend muggen aan te trekken. Zorg er dus voor dat u goede producten in huis heeft, die muggen en insecten op afstand houden en u lekker kunt genieten!

ANTI MUGGEN- EN INSECTENBETEN - ONLINE BESTELLEN

Bij de SeurenHealth kun je eenvoudig, veilig en snel uw gewenste anti-muggen- en insectenbeten producten bestellen! Als u op werkdagen voor 16:00 uw bestelling plaatst, wordt de bestelling de volgende dag al geleverd, wij verzenden het pakket nog dezelfde dag. Zo heeft u uw anti muggen- en insectenbeten product(en) de volgende dag nog in huis en kunt u ze meteen gaan gebruiken. Daarnaast betalen wij de verzending als u voor meer dan €75,- bestelt. Klanten beoordelen Seurenhealth met 5 sterren voor onze service, wij hechten veel waarde aan een tevreden klant! In de webshop van Seurenhealth vindt u een ruim assortiment met anti muggen producten. Wij doen altijd ons uiterste best om het complete aanbod in de webshop te hebben staan. Mocht er toch een product niet in de webshop staan dat u graag zou willen bestellen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder met het compleet maken van uw wensen!