VSM

Natuurlijk VSM...... voor iedereen

VSM is voor iedereen, van de aller kleinste tot ouderen. Voor iedereen die bewust met zijn of haar gezondheid omgaat en die bewust voor producten met een natuurlijke oorsprong kiest. Met VSM Kind heeft VSM een complete serie natuurlijke kinderproducten, speciaal ontwikkeld vanaf 0 jaar.  

De natuur als basis

Al ruim 30 jaar maakt VSM homeopathische geneesmiddelen en natuurlijke gezondheidsproducten voor kinderen. VSM zoekt hierbij naar de beste ingrediënten die de natuur te bieden heeft. 

In de tuin van VSM “Terra Medica” verbouwen ze honderden verschillende soorten bloemen, planten en kruiden, waar de basis ligt voor veel van de producten. Het is dan ook de ambitie van VSM om een zo natuurlijk mogelijke oplossing aan te bieden.

Natuurlijk VSM...... voor iedereen

VSM is voor iedereen, van de aller kleinste tot ouderen.... Lees meer

Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 26

Pagina
per pagina
  1. Niet op voorraad
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 26

Pagina
per pagina

VSM geeft kracht uit de natuur Als u op een natuurlijke manier voor uw gezondheid wilt zorgen, is dit een bewuste keuze. VSM produceert en ontwikkelt al meer dan 100 jaar producten die uw gezondheid ondersteunen. Dit wordt gedaan op een verantwoorde, milieuvriendelijke en veilige manier: VSM geeft kracht uit de natuur. Zowel voor volwassenen als kinderen is er in de productreeks van VSM een oplossing te vinden voor veel voorkomende problemen. VSM geeft kracht uit de natuur VSM produceert en ontwikkelt al meer dan 100 jaar producten voor volwassenen die op natuurlijke wijze uw gezondheid ondersteunen. De producten voor kinderen worden al meer dan 30 jaar geproduceerd. VSM geeft kracht uit de natuur, met homeopathische geneesmiddelen en natuurlijke gezondheidsproducten. De achterliggende gedachte achter de producten van VSM is het lichaam, en daarmee uw gezondheid, ondersteunen op een zo natuurlijk mogelijke wijze. Er worden in hun eigen tuin honderden verschillende soorten planten, kruiden en bloemen verbouwd, hierin ligt de basis voor veel van hun producten. De VSM producten zijn ingedeeld in de volgende categorieën: • Spieren en gewrichten – Spier- en gewrichtspijn, blessures, kneuzingen • Huid – Insectenbeten, huidirritatie, huiduitslag • Luchtwegen – Griep, verkoudheid, hoest • Maag & Darmen – Misselijkheid, diarree en overgeven • VSM Kind – Een lijn producten speciaal voor kinderen van 0-6 jaar Seuren heeft een groot aantal producten van VSM in het assortiment. Mocht u vragen hebben over een product van VSM of op zoek zijn naar een bepaald product, we adviseren we u graag.