Cyber monday


Cyber monday

Cyber Monday is net als Black Friday een dag met hoge kortingen. Cyber Monday vindt plaats op de maandag na Black Friday. Het is een Amerikaans begrip dat verwijst naar de eerste maandag na Thanksgiving Day. De dag staat bekend om de hoge kortingen die consumenten kunnen krijgen bij hun online aankopen. In tegenstelling tot Black Friday zijn de aanbiedingen alleen online verkrijgbaar.

Wanneer is het Cyber Monday?
In 2022 valt Cyber Monday op maandag 28 november. Deze dag is gekoppeld aan het Amerikaanse feest Thanksgiving. De Amerikaanse feestdag Thanksgiving wordt ieder jaar gevierd op de vierde donderdag van november. De maandag daarop wordt is het Cyber Monday. Deze dag valt dus in de meeste gevallen op de vierde of vijfde maandag van de maand november.

Geschiedenis
Cyber Monday is op 28 november 2005 ontstaan in Amerika doordat winkeliers door middel van online kortingen verkopen probeerden te stimuleren. De kortingen gelden alleen online. Voor Ellen Davis was dat de reden om deze dag Cyber Monday te noemen, wat ook wel ‘internettechnologie maandag’ betekend. In de aanloop naar het Amerikaanse feest Thanksgiving werd er in 2015 per Amerikaanse consument gemiddeld 230 dollar uitgegeven aan cadeaus voor familie en vrienden.

 

 

WAAROM BESTELLEN BIJ SEURENHEALTH.NL

Gratis versturen vanaf €75

* Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende dag thuis geleverd
* Alle bestellingen zijn te volgen via Track & Trace

Wij versturen uw pakket met DHL

Verstuur opties:
* Levering tussen 9:00 tot 18:00 uur
* Levering tussen 18:00 tot 21:00 uur
* Levering DHL parcelshop

Garantie en Security

* Onze shop is SSH gecertificeerd. Hierdoor kunt u veilig bij ons betalen
* U heeft bij ons ook kopersbescherming via Trusted shops