Betalen

Betaalmethodes bij seurenhealth.nl

Bij Seurenhealth.nl kan er op verschillende manieren worden betaald. U kunt vooraf betalen via iDeal, Paypal, MisterCash en Bankoverschrijving. Ook is het mogelijk om achteraf te betalen met behulp van de betalingsmethode Klarna.

iDeal
Met iDeal betaalt u snel via de beveiligde omgeving van uw eigen bank. De banken die hieraan deelnemen zijn: ABN AMRO (voorheen ook Fortis Bank NL), ASN Bank, Friesland Bank, Rabobank, ING, SNS Bank, SNS Regiobank en Triodos Bank. Direct na het betalen ontvangt u een bevestigingsmail dat de betaling is voldaan.

Creditcard / Visa / Mastercard
Betaal via een beveiligde verbinding met uw creditcard (Mastercard, Visa of Amex). Deze manier van betalen is veilig en makkelijk. Voor deze betaalmethode worden er €1,70 aan administratiekosten in rekening gebracht. Dit bedrag wordt opgeteld bij het totaalbedrag van de factuur.

Bankcontact / Mister Cash (België)
Met Bancontact / Mister Cash betaalt u snel via de beveiligde omgeving van uw eigen bank. De banken die hieraan deelnemen zijn: Dexia, Fortis, ING, Fintro, KBC, CBC, AXA bank, VDK spaarbank en Record bank. Direct na het betalen ontvangt u een bevestigingsmail dat de betaling is voldaan.

Giropay (Duitsland)
Speciaal voor onze Duitse klanten accepteren wij betalingen via Giropay.

Achteraf betalen (Klarna)
Met behulp van achteraf betalen kunt u eerst de bestelling ontvangen en hoeft u daarna pas over te gaan tot betaling. Wel zo makkelijk. U betaalt achteraf met behulp van de betaalknop in de e-mail die we na de bestelling versturen. De bestelling zal direct worden uitgeleverd, mits alle artikelen op voorraad zijn. U betaalt pas wanneer u de bestelling heeft ontvangen. Voor deze betaalmethode worden er €2,90 aan administratiekosten in rekening gebracht. Dit bedrag wordt opgeteld bij het totaalbedrag van de factuur.

Paypal
Dit is een snelle en volledig veilige betaalmethode. Met behulp van uw eigen e-mailadres en Paypal wachtwoord kunt u zelf online betalingen verrichten.

Bankoverboeking
De betalingen per overboeking gaan via onze eigen bank.

Overschrijving vanaf een Nederlands rekeningnummer:

Bankrekening: NL96 INGB 0006 5504 48
Ten name van: Seuren Health BV
Onder vermelding van: Bestelnummer

Overschrijving vanaf een buitenlands rekeningnummer:

Bankrekening: NL96 INGB 0006 5504 48
Ten name van: Seuren Health BV
Onder vermelding van: Bestelnummer
BIC/SWIFT Code: INGBNL2A
IBAN code: NL96 INGB 0006 5504 48

Bij een vooruitbetaling verwerken wij de order zodra wij de betaling hebben ontvangen. Het duurt ongeveer 2 werkdagen voordat een vooruitbetaling wordt verwerkt. Vervolgens gelden de levertijden die op dat moment op de site vermeld staan.

Verwerking betaling
Bij een vooruitbetaling verwerken wij de order zodra de bestelling is ontvangen. Het duurt ongeveer 2 werkdagen voordat een vooruitbetaling verwerkt is. Vervolgens gelden de levertijden die op dat moment op de site vermeld staan. Wanneer u achteraf betaalt, wordt uw bestelling eerst geleverd en kunt u vervolgens betalen via de betaalknop in de e-mail.

Veilig betalen
Bij alle betaalmethoden, niet gelijk aan Paypal en Bankoverschrijving, maken wij gebruik van Multisafepay Online Payment Services. Deze Online Payment Provider verzorgt de afhandeling van de transacties. De gegevens worden gecodeerd verstuurd via een beveiligde lijn. Als Multisafepay uw betaling ontvangt en gecontroleerd heeft, krijgen wij een akkoord en verwerken wij de bestelling. U krijgt via de e-mail een orderbevestiging. Het is daarom belangrijk dat u het goede e-mailadres invult. Via de orderbevestiging geven wij aan dat de bestelprocedure succesvol is verlopen en dat wij de order hebben ontvangen.

Op alle overeenkomsten en geschillen tussen partijen is het Nederlandse recht van toepassing. Alle prijzen staan vermeld in euro's en zijn inclusief BTW.

Betaalmethodes bij SEURENHEALTH.NL

Gratis versturen vanaf €75

* Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende dag thuis geleverd
* Alle bestellingen zijn te volgen via Track & trace

Betaal veiling achteraf met Klarna

* Bestel uw producten en betaal achteraf
* Ontvang uw bestelling binnen 1 werkdag
* Ontvang uw factuur via Klarna per mail
* Betaal na 14 dagen

Garantie en Security

* Onze shop is SSH gecertificeerd. Hierdoor kunt u veilig bij ons betalen
* U heeft bij ons ook kopersbescherming via Trusted shops